+45 41461795 mail@tinekskau.dk

Skau & Stensgaard

Tine K Skau

Blokfløjtist, multiinstrumentalist, performer og komponist. Hun er kunstnerisk leder og performer i det musikdramatiske ensemble TRIOfabula (siden 2001), og har indtil videre skrevet 17 værker til ensemblet. Skau er uddannet blokfløjtist fra DFM og Sweelinck/Amsterdam (1990) og har et stort og usædvanligt alsidigt repertoire. Således har hun, udover forestillingerne med TRIOfabula en omfattende koncertaktivitet med blokfløjtekvartetten Flauti Con Amore, middelalderensemblet MARIÆ MATRONAE, orgelduoen Green Pipes m. Carl-Aage Eliasson samt trioen SKAU, PRÆST & HALLBERG med klarinettist Anja Præst og harmonikaspiller Maren Hallberg. Interessen for den allertidligste musik dyrker Skau i duoen Skramle & Blæsekonen (www.skramleogblaesekonen.dk), der bl.a. har specialiseret sig i vikinge- og middelaldermusik med instrumenter fra perioderne.
Derudover er Tine en hyppigt brugt solist i mange kirkelige sammenhænge og en utrætteligt nysgerrig udforsker af fløjtetyper fra hele den vide verden.
Samarbejdet med Kai Stensgaard har pågået siden 2009. Udforsk det her på siden.

www.tinekskau.dk

Kai Stensgaard

Jeg er marimbasolist, slagtøjsspiller og komponist. Har udviklet en speciel 6-kølleteknik, hvor jeg spiller med hele seks køller på marimbaen i stedet for de traditionelle fire. Er desuden medopfinder af aluphonen, et nyt dansk musikinstrument.

Igennem de seneste 20 år  har marimbaen bragt mig til Europa, Japan, Taiwan, USA, Mexico, Argentina, Chile og Puerto Rico.

Jeg har modtaget musikpriser og udgivet 7 CD’er, 2 DVD´er, en lærebog i 6 kølle marimba teknik samt mange kompositioner for marimba, som nu spilles af marimbaspillere over hele verden.

 www.kaistensgaard.com